måndag 16 juli 2012

Schema kommer inom kort!



Hög tid att anmäla er till höstens finaste dag! 


Nyhet för i år är exempelvis Jin Shin Jyutsu (JSJ). Jin Shin Jyutsu är en ödmjuk form av energireglering, en slags kroppslig mindfulness, som genomsyras av närvaro, icke-dömande och tillit. JSJ ger dig verktyg för att lära känna dina egna energiflöden och hur du kan lösa upp blockeringar i dessa flöden (som orsakar trötthet, smärta, obehag, känslomässiga störningar m.m.), helt enkelt med dina egna händer. Det krävs inga förkunskaper i anatomi, fysiologi eller energiarbete, JSJ är en väldig ”jordad”, praktisk och okomplicerad metod som alla kan använda för att ta hand om fysisk och mental vardagsstress och må bättre, på både kort och lång sikt.
JSJ har gemensamma rötter med QiGong, shiatsu och traditionell kinesisk medicin och metoden utgår från meridiansystemet och 5-elementsläran, men har en enklare och mer lättillgänglig terminologi. JSJ är ännu inte
så känt i Sverige, men praktiseras över hela världen.


För dig som redan utövar någon form av energireglering (t.ex. TaiChi, QiGong, Mindfulness, Yoga) eller jobbar med att hjälpa andra (t.ex. kroppsterapeut, psykolog, lärare, läkare) är JSJ ett fint komplement att fylla på dina egna resurser med och ge ett kanske lite annat perspektiv på de utmaningar du ställs inför.



Claire Boelhouwers kommer att leda passet - hon håller annars till på Shen Dao i Uppsala. 




Vi firar fem år!  Detta firar vi genom en härlig kväll för de som vill.  Du kan börja med att ta ett dopp i Mälaren, värma dig i den vedeldade bastun för att sedan bänka dig på ekbänkarna i Biskopsköket vid brasan och njuta av en god soppa och nybakat bröd, härlig musik och underhållning. 


Anmäl dig för ett dagpass (950:-) inkl lunch och om du vill, för kvällen (250:-) på zensommaryoga@gmail.com. 


Du betalar din summa (950 kr eller 1200:-) på pg nr  54 20 13 - 8, kom ihåg att skriva ditt namn! 


Vi har flera spännande nyheter på gång - mer info och schema kommer! 


Varmast välkomna, gamla som nya deltagare! 




Lysa   Roland   Kicki